ViewSonic prvi na svijetu dobio ekološki certifikat EPEAT Gold u kategoriji zaslona za digitalni marketing i označavanje

Objavljeno prije 4 sata - Uredništvo

ViewSonic prvi na svijetu dobio ekološki certifikat EPEAT Gold u kategoriji zaslona za digitalni marketing i označavanje

ViewSonic prvi na svijetu dobio ekološki certifikat EPEAT Gold u kategoriji zaslona za digitalni marketing i označavanje

ViewSonic prvi na svijetu dobio certifikat EPEAT Gold

ViewSonic Corp., vodeći globalni dobavljač vizualnih rješenja i visokotehnoloških rješenja za obrazovanje (EdTech), s ponosom objavljuje da je postao prvi svjetski brend koji je u kategoriji zaslona za digitalni marketing i označavanje („signage display“) postigao zlatnu ocjenu na certifikatu Electronic Product Environmental Assessment Tool (EPEAT). Certifikat EPEAT je vodeća svjetska ekološka oznaka za elektroničke proizvode.

Serija ViewBoard 65-inčnih zaslona s certifikatom EPEAT Gold izrađena je od preko 90% recikliranih materijala nakon upotrebe, što premašuje tržišne standarde. Dizajnirana imajući na umu odgovornost prema okolišu, serija ViewBoard smanjuje upotrebu štetnih kemikalija, osiguravajući tehnološki napredak istovremeno vodeći računa o planetu.

Još jedan ključ za postizanje zlatne ocjene je ViewSonicova predanost promicanju odgovornog i transparentnog opskrbnog lanca. Tvrtka pomaže svojim dobavljačima u uspostavljanju sveobuhvatnih sustava upravljanja okolišem i uspostavljanju prakse Full Material Disclosure.

Uz ovo nedavno postignuće, ViewSonic od 2023. ima niz drugih rješenja s certifikatom EPEAT Gold. Tvrtka je također postigla najveći broj certifikata EPEAT Silver za svoje interaktivne i komercijalne zaslone u kategoriji zaslona za digitalni marketing i označavanje. 90% ViewSonicovih monitora iz serije WorkPro također imaju EPEAT certifikat.

Više... Vaš Komentar Top
Novi Motorola sklopivi telefon

Objavljeno prije 4 sata

Novi Motorola sklopivi telefon

Motorola Razr 50s

Nova Motorola Razr vjerojatno je na putu, prema saznanjima sa stranice 91Mobiles. Novi uređaj pojavio se na platformi Geekbench pod nazivom “Motorola Razr 50s.” Ovaj telefon bi najvjerojatnije imao niže specifikacije od Razr 50 i Razr 50 Ultra, poznatiji kao Razr 2024 i Razr Plus 2024. Benchmark testovi nam mogu dati ideju o tome koliko je uređaj snažan bez otkrivanja specifičnih specifikacija, i upravo se to dogodilo ovdje. U testu s jednom jezgrom, Motorola Razr 50s postigla je 1.040 bodova, a u testu s više jezgri 3.003 boda.

U usporedbi, Motorola Razr 2024 postigla je 1.051 bod u testu s jednom jezgrom i 3.032 boda u testu s više jezgri. To znači da će Razr 50s vjerojatno biti gotovo jednako snažan kao Razr 2024 u pogledu snage i performansi. Popis također otkriva nekoliko dodatnih detalja, uključujući da će Razr 50s raditi na MediaTek 7300 čipsetu s osnovnom frekvencijom procesora od 2GHz i 8GB RAM-a. Osmojezgreni ARM procesor podijeljen je u dva klastera od četiri jezgre, a telefon dolazi s Androidom 14. Na temelju ovih informacija, nije teško pretpostaviti da će ovo biti jeftinija varijanta Razr 2024. To je uzbudljiva mogućnost, čak i ako puno onoga što se očekuje dolazi iz nagađanja. Razr 2024 već je jedan od najboljih preklopnih telefona na tržištu, pa je ideja o još pristupačnijoj verziji zaista uzbudljiva. Ako bude pravilno izvedeno, mogao bi biti snažan kandidat za jedan od najboljih pametnih telefona godine.

Više... Vaš Komentar Top
Logitechov MX Creative Console

Objavljeno prije 4 sata

Logitechov MX Creative Console

MX Creative Console

Nakon što je prošle godine preuzeo konkurenta Steam Decku, Loupedeck, Logitech lansira MX Creative Console po cijeni od 199,99 USD, dizajniranu za Adobe Photoshop i Premiere Pro. Ova kontrolna ploča uključuje tipkovnicu sličnu Stream Decku i dialpad s analognim kotačićem i brojnim gumbima za ubrzavanje kreativnih zadataka. Logitech je kreirao prilagođene dodatke za Adobe aplikacije poput Photoshopa, Lightroom Classica, Premiere Proa, After Effectsa, Auditiona i Illustratora za svoju MX Creative Console. U Premiere Prou možete koristiti kotačić za pomicanje kroz vremensku liniju, a tu su i četiri gumba oko kotačića za aktivaciju funkcija poput poništavanja.

Tu je i valjak za navigaciju koji omogućuje lako prilagođavanje razine zumiranja na vremenskoj liniji u Premiere Prou radi preciznijih izmjena. U Photoshopu možete okretati glavni kotačić kako biste prilagodili veličinu kista ili koristili valjak za zumiranje. Glavna tipkovnica funkcionira slično Stream Decku, s devet prilagodljivih LCD tipki koje se mogu koristiti za pokretanje aplikacija ili kontrolu različitih funkcija unutar aplikacija poput Photoshopa ili Premiere Proa. Također postoje dva gumba na dnu pomoću kojih možete kreirati 15 stranica tipki za svaku aplikaciju.

Svi su kontroleri u potpunosti prilagodljivi putem Logitechove aplikacije, s unaprijed postavljenim postavkama koje možete povlačiti i ispuštati na gumbe za svaku aplikaciju. To pomaže automatizirati ponavljajuće zadatke u jedan pritisak gumba koji obično zahtijevaju nekoliko klikova ili pamćenje brojnih prečaca na tipkovnici. Iako će ova vrsta kombinacije hardvera zasigurno ubrzati kreativne zadatke u aplikacijama, ako već imate razvijenu memoriju prečaca na tipkovnici, Creative Console vam možda neće biti toliko korisna. Međutim, sam dialpad bi mogao opravdati cijenu od 199,99 USD za neke korisnike, zahvaljujući preciznim alatima poput kotačića i valjka, koji su drugačiji od kontrole aplikacija mišem ili tipkovnicom.

Logitech lansira MX Creative Console u modelima u blijedosivoj i grafitnoj boji, a čak uključuje i tri mjeseca Adobe Creative Cloud članstva. Glavna tipkovnica se povezuje s računalom ili Macom putem USB-C-a, a dialpad se povezuje putem Bluetootha ili Logitechovog Bolt donglea. MX Creative Console ulazi na pretrpano tržište, natječući se s uređivačkim konzolama poput TourBox Elite, Loupedeck Creative Toola, DaVinci Resolve tipkovnica za uređivanje, pa čak i Elgatovog Stream Decka. Logitech će početi isporučivati MX Creative Console za 199,99 USD 14. listopada, a prednarudžbe su već otvorene.

Više... Vaš Komentar Top
iPhone 17 bi mogao dobiti zaslon od 120 Hz

Objavljeno prije 4 sata

iPhone 17 bi mogao dobiti zaslon od 120 Hz

iphone_17_120hz

Jedna od stvari koja je najviše razočaravajuča kod Appleovih osnovnih iPhone modela će biti ispravljena. Nažalost, ta ispravka neće se dogoditi sve do iPhonea 17 sljedeće godine. Prošli tjedan Apple je predstavio seriju iPhone 16. Osnovni iPhone 16 i iPhone 16 Plus pohvaljeni su zbog novih boja, osvježenog dizajna stražnje kamere i još mnogo toga. Međutim, mnogi su razočarani što ovi telefoni još uvijek imaju osvježavanje ekrana od 60Hz, što je sramotno za Apple, osobito uzimajući u obzir da iPhone Pro serija, uključujući novi iPhone 16 Pro, nudi osvježavanje od 120Hz.

Prema MacRumorsu, sljedeće godine iPhone linija će uključivati osvježavanje ekrana od 120Hz kroz cijelu ponudu, za modele iPhone 17, iPhone 17 Pro, iPhone 17 Pro Max i potpuno novi iPhone 17 Air. Osvježavanje ekrana mjeri se u hercima (Hz) i označava koliko puta se sadržaj ekrana ažurira u sekundi. Viša stopa osvježavanja rezultira glatkijim i bržim vizualnim iskustvom. Unatoč stalnom poboljšanju redovnih iPhone modela svake godine, Apple se držao osvježavanja od 60Hz za ove modele. Međutim, od izlaska iPhonea 13 Pro 2021. godine, svi iPhone Pro modeli imaju mnogo bolji ProMotion zaslon s osvježavanjem od 120Hz. Ako su ove informacije točne, Appleova odluka da uključi osvježavanje od 120Hz kroz cijelu liniju iPhonea 2025. godine zasigurno će biti dobro prihvaćena i uklonit će jednu od glavnih kritika koju su mnogi imali prema ovoj seriji proizvoda.

Više... Vaš Komentar Top
Jesenska rasprodaja softvera: Platite 27,25 € za doživotnu licencu Officea 2021 Professional Plus!

Objavljeno prije 11 sati

Jesenska rasprodaja softvera: Platite 27,25 € za doživotnu licencu Officea 2021 Professional Plus!

Microsoft Office Professional Plus 2021 uključuje sve klasične i bitne Microsoftove ponude, uključujući Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher, Access i Teams. Na Godeal24 jesenskoj rasprodaji, kupite ključ za Office 2021 Pro Plus samo 27,25 €. Verzija za 5 računala bit će mnogo jeftinija sa 86,25 € (samo 17,25 € po računalu). Ako vam ne trebaju baš sve mogućnosti, pogledajte ovu ponudu za Microsoft Office 2019 Pro Plus, koji nudi sve iste značajke osim za Teams. Kroz ovu promociju ključ za Office 2019 treba samo 19,99 €. S dodatkom Microsoft Copilota, sve je više ljudi zainteresirano za Windows 11 Pro. Kupnja originalnog ključa za Windows 11 Professional košta samo 13,25 € umjesto 299,99 USD. Kupite sada dok ponude još postoje.

Godeal24 tim za korisničku podršku koji radi 7/24 može brzo i pravovremeno riješiti bilo koji problem vezan uz softver, jednostavno kontaktirajte naš ljubazni tim za tehničku podršku bilo kada putem chata ili e-pošte.

240914-720p-gd24-€

Povećajte svoju produktivnost za nisku cijenu! Vremenski ograničena ponuda!

Ne zadovoljavajte se običnim – prihvatite vrhunsko uz Windows 11 Pro!

Nabavite povoljne licence danas! (kupon kod “SGO62″)

DO 50% popusta na još verzija Windowsa i Officea! (kupon kod ” SGO50″)

Fantastična prodaja od koje će vam se vilica objestiti! Nevjerojatno dobar posao!

The most convenient way to get tools is Godeal24. Working keys and professional customer service make your purchase worry-free!

Praktičan računalni alat:

>>>Nabavite još alata

Kako iskoristiti kupon kod?

  • Dodajte proizvodu u košaricu i ispunite kupon kod. Kliknite na “Proceed To Checkout” nakon potvrde!

godeal_09_2024_1

  • Odaberite “CWALLETCO” u ovom koraku i stisnite “Continue”.

godeal_09_2024_2

Godeal24 se probio u “krajolik” online maloprodaje softvera, odmah se proslavivši svojim sjajnim ponudama, jednostavnim i atraktivnim korisničkim sučeljem, trenutnom isporukom bez troškova dostave i prvoklasnom korisničkom uslugom. Godeal24 vam omogućuje da uštedite velike novce kupnjom aktivacijskog ključa za Windows 10 Pro ili druge Windows operativne sustave (Windows 11, Windows 10, Windows 8.1, Windows 7), Office 2021 i prethodne verzije Microsoft Officea za PC ili Mac, najbolji antivirus i mnoge druge korisne alate. Zajamčeno je da je sav softver 100% autentičan. Stranica je 100% sigurna, a primitak ključa se vrši odmah putem e-pošte nakon uplate. također provjerite mapu neželjene ili bezvrijedne pošte. Sretna kupnja!

Kontaktirajte Godeal24: service@godeal24.com

(sponzorirani sadržaj)

Više... Vaš Komentar Top
Huawei lansirao novu seriju Watch GT pametnih satova

Objavljeno prije 12 sati

Huawei lansirao novu seriju Watch GT pametnih satova

Mo_2

HUAWEI je u Barceloni predstavio inovativnu seriju WATCH GT 5 pametnih satova, dostupne u Pro i standardnim verzijama. Nova generacija ovih satova nastavlja nasljeđe Watch GT serije, spajajući vrhunski dizajn i izvanredne performanse.

Huawei je sada objavio lokalni početak prodaje ovih pametnih satova, te ih već možete pronaći na lokalnom tržištu. Dostupne su 46 mm verzije Watch GT 5 i Watch GT 5 Pro, svaka u nekoliko različitih modela i boja, te 41 mm Watch GT 5 verzija, kao i 42 mm Watch GT 5 Pro.

Ukupno, Huawei je lokalno lansirao devet različitih modela, kako bi zadovoljio različite potrebe korisnika, te kako bi korisnici mogli odabrati onaj koji najbolje izražava njihov stil. Tome će svakako pomoći i lepeza novih brojčanika satova, koje korisnici mogu preuzeti u Health aplikaciji.

Kupnjom bilo kojeg modela iz Watch GT 5 ili GT 5 Pro serije, korisnici dobivaju na poklon Huawei FreeBuds 5i slušalice.

Više... Vaš Komentar Top
Novi Apple čipovi za 2025. godinu

Objavljeno prije 13 sati

Novi Apple čipovi za 2025. godinu

apple_2025

Godinama je Apple bio posvećen zamjeni dijelova trećih strana u svojim proizvodima onima koje sam proizvodi. Značajan primjer je kada se Apple udaljio od procesora temeljenih na Intelu za svoje Macove i zamijenio ih vlastitim čipovima Apple M serije. Čini se da će još više dijelova koje proizvodi Apple biti ugrađeno u neke njegove mobilne proizvode već sljedeće godine.

Prema DigiTimesu, Apple planira koristiti vlastite Wi-Fi čipove u iPadima iz 2025. godine i seriji iPhonea 18, koja bi trebala izaći godinu dana kasnije. Nadolazeći iPhone SE 4 također bi mogao biti prvi iPhone opremljen Appleovim 5G čipom, dok se očekuje da će serija iPhone 17 slijediti kasnije te godine. Izostavljanje dva nova interna mrežna čipa (Wi-Fi i 5G) iz sljedeće godine iPhonea ima smisla iz perspektive opskrbe. To također pomaže u smanjenju potencijalnih ranih problema s čipovima. Nadalje, ima smisla prvo uvesti 5G čip u manje popularni iPhone SE 4 prije nego što se koristi u vodećim uređajima.

Apple se navodno suočava s izazovima integracije mmWave tehnologije u 5G čip. Kao rezultat toga, tvrtka bi mogla postati ovisna o Qualcommu za pomoć, jer ugovor o čipovima s tom tvrtkom traje do 2027. godine. Broadcom je glavni dobavljač Wi-Fi čipova za Apple. Ova vijest dolazi dok Apple službeno lansira seriju iPhone 16 diljem svijeta. Serija uključuje iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro i iPhone 16 Pro Max. Ranije ove godine, tvrtka je predstavila nove verzije iPad Pro i iPad Air. Nove verzije običnog iPada i iPad minija mogle bi biti predstavljene već sljedeći mjesec.

Više... Vaš Komentar Top
Novi AMD Strix Halo u prijenosnim gaming konzolama

Objavljeno prije 13 sati

Novi AMD Strix Halo u prijenosnim gaming konzolama

Select AMD Strix Halo APU-u

Čini se da će buduće prijenosne konzole za igranje imati mnogo GPU snage — barem ako se vjeruje ovim novim procurjelim informacija o AMD Strix Halo. Nadolazeća linija APU-a navodno će dolaziti s do 40 RDNA 3.5 računalnih jedinica, što predstavlja ogromno poboljšanje u odnosu na prošlu generaciju Strix Point. Također će podržavati do 96 GB video memorije. Izgleda da bi Strix Halo mogao biti više mobilno radno rješenje nego proizvod za igranje videoigara, ali s ovim specifikacijama, igranje na prijenosnim računalima opremljenim ovim APU-ima trebalo bi biti potpuno moguće čak i bez namjenske grafičke kartice.

Specifikacije zvuče vrlo obećavajuće za prijenosne konzole za igranje, uključujući sljedeću generaciju Asus ROG Ally X ili Steam Deck. Prvo, AMD-ov novi sustav imenovanja se ponovno razvija, a Apple bi se mogao osjećati malo počašćenim. Linija Strix Halo navodno će se zvati Ryzen AI Max+ i Ryzen AI Max, što je teško ne povezati s Appleovim M silicijem u Max izvedbi. S obzirom na to da i Intel Core Ultra usvaja sličan branding (na kraju krajeva, Apple ima i M Ultra čipove), sve tri tvrtke sada imaju neke sličnosti u imenovanju svojih čipova.

Bez obzira na imena, novi Ryzen AI Max navodno će u početku dolaziti u tri varijante, počevši od najačeg Ryzen AI Max+ 395 sa 16 jezgri i 40 RDNA 3.5 CUs. Wccftech također navodi da će ovaj čip imati podršku za četverokanalnu LPDDR5X memoriju te TDP od 130 vata. Ryzen AI Max 390 slijedi s 12 CPU jezgri i 40 RDNA 3.5 CUs. Konačno, Ryzen AI Max 385 dolazi s “samo” osam jezgri, ali i dalje snažnim GPU-om s 32 CUs. Broj CUs-a je dvostruko veći od broja CUs-a u usporedbi s prošlom generacijom Strix Point APU-a.

Najniža varijanta zapravo ima isti broj CUs-a kao desktop verzija RX 6600 XT. To je prilično moćan integrirani GPU, i mogao bi pomoći AMD-u ne samo da dominira raznim prijenosnim konzolama za igranje, već i da se natječe s Appleom i Intelovim Core Ultra u prijenosnim radnim stanicama. Još je prerano reći kada će ovi APU-i stići na tržište, tako da ove specifikacije također mogu biti podložne promjenama. Ako se pojave u gaming sustavima, te uz pravu cijenu AMD bi mogao imati pravi hit.

Više... Vaš Komentar Top
28 Years Later – film u potpunosti snimljen na iPhoneu 15

Objavljeno prije 13 sati

28 Years Later – film u potpunosti snimljen na iPhoneu 15

28_years_later

Dugoočekivani horor film 28 Years Later u cijelosti je snimljen na iPhoneu 15. S budžetom od 75 milijuna dolara to najveći film do sada snimljen pomoću pametnog telefona. Glavno snimanje za film redatelja Dannyja Boylea završeno je prošlog mjeseca, a finalni proizvod trebao bi stići u kina u lipnju 2025. Oni koji su radili na setu navodno su morali potpisati ugovor o povjerljivosti kako bi osigurali da vijesti o korištenju iPhonea ne procuri u javnost. Moguće je da su Apple i filmski stvaraoci planirali veliko otkrivanje kako bi istaknuli snažne mogućnosti iPhonea u snimanju.

Prvi put se sugeriralo da Boyle koristi pametni telefon za barem neke scene u filmu 28 Years Later nakon što je fotografija filmskog seta snimljena u srpnju pokazala, pri bližem pregledu, zaštitni kavez koji je držao nešto što sigurno nije bila obična filmska kamera, već vrlo vjerojatno pametni telefon. Imati poznatog filmskog redatelja poput Boylea koji koristi iPhone za film s velikim budžetom veliki je uspjeh za Apple, koji prodaje mnogo svojih pametnih telefona na temelju jake reputacije uređaja za stvaranje izvrsnih vizualnih sadržaja.

Apple je također pokazao mogućnosti telefona za snimanje elaboriranih produkcija tijekom svog Scary Fast događaja prošlog listopada kada je predstavio novi MacBook Pro i iMac s M3 čipovima. Svi prezenteri, lokacije i snimke dronova u online prezentaciji snimljeni su pomoću iPhonea 15 Pro Max, iako su mnogi izvijestili u to vrijeme — a to vrijedi i za 28 godina kasnije — da je telefon podržan raznovrsnom naprednom filmskom opremom kao što su rasvjeta, kolica za kamere i kranovi, uz vrlo iskusni tim za postprodukciju koji je oblikovao snimke u nešto uvjerljivo. Rezultati su zadivljujući za tako mali uređaj.

Više... Vaš Komentar Top
Intel je na prodaju?

Objavljeno prije 13 sati

Intel je na prodaju?

Intel potvrđuje probleme s nestabilnošću 13. i 14. generacije Core procesora, rješenje stiže u kolovozu

Mediji su prije nekoliko dana prenijeli vijest kako Qualcomm želi kupiti Intel što je odjeknulo diljem svijeta. Iako je prodaja “daleko od sigurne”, prema neimenovanim izvorima The Wall Street Journala, prodaja bi predstavljala ogroman pad za tvrtku koja je bila najvrednija tvrtka za proizvodnju čipova na svijetu, uglavnom temeljena na svojoj x86 procesorskoj tehnologiji koja je godinama bila u prednosti nad Qualcommovim Arm čipovima izvan “telefonskog” prostora. Istovremeno, Intel im nije mogao parirati u tom brzo rastućem mobilnom sektoru.

Ipak, zbog regulatornih i strateških razloga poptuno preuzimanje bi bilo vrlo komplicirano, a Intel se više nada kapitalnoj investiciji od više milijardi dolara, nego prodaji. Slične financijske poslove već imaju sklopljene s Brookfield i Apollo investicijskim kućama, a sada im je čini se potrebna nova. Da su u problemima nije novost, jer su najavili otpuštanje 15.000 radnika, te rezanje godišnjih operativnih troškova s 25 milijardi na 18 milijardi dolara, a u prošlom kvartalu zaradili samo 2,3 milijarde.

Kako god bilo, Intel se smatra imovinom nacionalne sigurnosti, i izbor da nastavi biti i dizajner i proizvođač poluvodiča znači kako će morati doći do prijenosa vrijednosti s postojećih dioničara na nove.

Više... Vaš Komentar Top

Forum

Objavljeno prije 6 minuta

P: Samsung Galaxy Tab A7 (nekorišten)

Objavljeno prije 7 minuta

Konfiguracije u rangu od 500 do 1.000 €

Objavljeno prije 9 minuta

Password Manager

Objavljeno prije 10 minuta

Competitive gaming i hardver

Objavljeno prije 13 minuta

LCDi, Plazme i ostali televizori - pročitaj prvi post prije postavljanja pitanja

Novosti

ViewSonic prvi na svijetu dobio ekološki certifikat EPEAT Gold u kategoriji zaslona za digitalni marketing i označavanje

ViewSonic Corp., vodeći globalni dobavljač vizualnih rješenja i visokotehnoloških rješenja za obrazovanje (EdTech), s ponosom objavljuje da je postao prvi svjetski brend koji je u kategoriji zaslona za digitalni marketing i označavanje („si... Pročitaj više

Novi Motorola sklopivi telefon

Nova Motorola Razr vjerojatno je na putu, prema saznanjima sa stranice 91Mobiles. Novi uređaj pojavio se na platformi Geekbench pod nazivom “Motorola Razr 50s.” Ovaj telefon bi najvjerojatnije imao niže specifikacije od Razr 50 i Razr 50 Ul... Pročitaj više

Logitechov MX Creative Console

Nakon što je prošle godine preuzeo konkurenta Steam Decku, Loupedeck, Logitech lansira MX Creative Console po cijeni od 199,99 USD, dizajniranu za Adobe Photoshop i Premiere Pro. Ova kontrolna ploča uključuje tipkovnicu sličnu Stream Decku... Pročitaj više

iPhone 17 bi mogao dobiti zaslon od 120 Hz

Jedna od stvari koja je najviše razočaravajuča kod Appleovih osnovnih iPhone modela će biti ispravljena. Nažalost, ta ispravka neće se dogoditi sve do iPhonea 17 sljedeće godine. Prošli tjedan Apple je predstavio seriju iPhone 16. Osnovni i... Pročitaj više

Jesenska rasprodaja softvera: Platite 27,25 € za doživotnu licencu Officea 2021 Professional Plus!

Microsoft Office Professional Plus 2021 uključuje sve klasične i bitne Microsoftove ponude, uključujući Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher, Access i Teams. Na Godeal24 jesenskoj rasprodaji, kupite ključ za Office 2021 Pro... Pročitaj više

Sve novosti